Již potřetí k nám zavítal pan kuchař Zbyněk Diatka z firmy Podravka - Lagris a.s., aby nám opět ukázal nové trendy zdravého stravování. Společně jsme vybrali a připravili bezmasé polední menu. Uvařili jsme pro naše strávníky cizrno - brokolicovou krémovou polévku, jako hlavní chod - ragú z červené čočky se špagetami a sladký dezert - tvarohový bulgur s ovocem. Celé menu bylo velmi chutné a energeticky vyvážené. Pan kuchař dětem osobně pokrmy  vydával a i ukázal, z jakých surovin jsme je připravili.

Návštěva pana kuchaře pro nás všechny byla velmi milá a přínosná a již teď se těšíme na další společné vaření.

   
   

Kalendář akcí  

Pedagogická rada
středa 26.04.2017
13:00
- 15:00 hod.
Taneční soutěž ve Žďáru nad Sázavou
pátek 28.04.2017
07:25
- 14:00 hod.
Akce družiny - tvoření s rodiči
pátek 28.04.2017
15:30
- hod.
Třídní schůzky
středa 03.05.2017
15:30
- 17:00 hod.
Oslavy 70. výročí otevření nové školní budovy
sobota 20.05.2017
13:30
- hod.